Alverde “Nothing but volume” maskara

Alverde “Nothing but volume” maskara u boji ‘schwarz 01’ je prva maskara na prirodnoj bazi koju sam ikada probala. Ne sadrži veštačke boje, mirise, konzervanse i druge sintetičke supstance od kojih su zbog čestog nanošenja konvencionalnih tipova maskara, moje oči bile preumorne. Kad god bih stavila maskaru koja nije na prirodnoj bazi, skidanje bi bilo pakao! Kako su mi trepavice jako guste, uvek bi mi ostalo malo maskare između dlačica, što je uzrokovalo suzenje i bolno oticanje kapaka. Tome je morao doći kraj i prirodna maskara se našla kao pravo rešenje.

_DSC2963.JPG

Nemojte da vas zavara to što je na biljnoj bazi i da pomislite kako ne daje dobre estetske rezultate. Prvim korišćenjem ja sam bila oduševljena! Nanosi se jako lako, nije mnogo gusta i samo jedan sloj je dovoljan za prirodno naglašen izgled trepavica.

_DSC2991.JPG

Oblik četkice je jedna od karakteristika koje su presudile da se odlučim baš za ovu u širokoj ponudi Alverde maskara. Ne slepljuje trepavice, već ih lepo raščešlja i oblikuje.

_DSC2969.JPG

Zbog svoje blage formule, maskara nije vodootporna i uklanja se jako lako mlekom za skidanje šminke, tonikom, cvetnom vodicom ili uljem. Ne zadržava se između trepavica, niti ulazi u suzni kanal. Lično volim da isperem lice vodom posle skidanja šminke, ali kod ove maskare to čak i nije neophodno.

_dsc4163

Pakovanje je od 12 ml i meni je trajalo više od godinu dana. Nije se osušila niti joj se smanjila efikasnost. Može se kupiti u DM prodavnicama. Ovom maskarom Alverde je kupio moje poverenje i od tada sam kupovala samo njihovu šminku. Više o tome u nekom drugom postu 🙂

Hvala što čitate!

1419196135441312291116

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s