Alverde “Power Beeren” kupka

Topla kupka je nekada sve što nam treba da nas opusti i ugreje u ovim hladnim danima. Okrepljujući voćni miris nam uvek prija, a ovo je kupka koja upravo to ima.

_dsc2822

Prva Alverde kupka koju sam isprobala je upravo ova sa goji bobicama i aronijom. Privukao me je miris bobičastog voća i, moram priznati, veće pakovanje nego što je uobičajeno za Alverde kupke. Takođe, odgovarala je mojim potrebama, obzirom da je namenjena hidriranju suve kože.
Sadrži negujuće sojino ulje koje štiti kožu od isušivanja, što je idealno za hladno doba godine kada nam je koža inače suvlja nego leti. Ne sadrži veštačke boje i mirise, konzervanse i druge štetne sastojke, već je na bazi supstanci prirodnog porekla i sirovina organske proizvodnje. Kao i drugi Alverde proizvodi, ima Natrue žig koji nam govori o sertifikaciji kozmetike na biljnoj bazi, tj. da su svi sastojci dobijeni iz biljaka, uključujući glicerin, alkohol, miris i voćne ekstrakte.

_DSC2838.JPG

Ne peni puno, jer naravno ne sadrži veštačke pojačivače pene. Beličasta je, kremasta i lako se utrljava u kožu. Ispira se isto jako lako i ostavlja kožu finom i mekanom. Čisti kožu od nečistoća, a da pri tome ne uklanja prirodna ulja sa kože. Pogodna je i za intimnu regiju, jer ne sadrži sastojke koji bi mogli narušiti prirodnu strukturu kože.

_dsc2821

Pakovanje od plastike koja se reciklira će Vas privući jarko ljubičastim poklopcem i slikom bobica. Zapremine je 300 ml i može se kupiti u svim DM prodavnicama po jako pristupačnoj ceni. Meni je trajala mesec i po dana, tako da je cena za kvalitet i kvantitet zaista zadovoljavajuća. Spada u limited edition, tako da ne znam još koliko dugo će moći da se nađe u prodaji.

Pišite Vaše utiske ako ste isprobali ovu kupku!

Hvala što čitate!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s