Alverde “Cream to powder” korektor

Najbolje što možemo da učinimo za našu kožu je da je ne zatrpavamo preparatima i pustimo da diše. Ali, realno govoreći, nemamo svi baš tako idealan ten i nekada je prosto potrebno da prikrijemo neke nepravilnosti. U tom slučaju, korektor na biljnoj bazi koji ne samo da prikriva nepravilnosti na koži već je i neguje, je idealan izbor. I tako se  jednog letnjeg dana jedan sjajan korektor našao i u mojoj DM korpi. Malo, slatko pakovanje i kremasta tekstura su presudili da mu dam šansu.

_DSC2833.JPG

Tekstura je prilično gusta i dovoljan je tanak sloj da pokrije moje providne podočnjake. Sa bubuljicama često nemam problema, ali kada mi izađe po koja tokom “onih dana” i to može jako lako da prikrije. Kada stavljam senku na oči, koristim ga kao podlogu i u toj ulozi je odličan. Sprečava zgrušavanje senke, a samo nanošenje senke je daleko lakše i sama boja senke bude nekako izraženija i lepša. Crvenilo oko nosa takođe prikriva odlično. Ne ostavlja masan osećaj na licu, već nekako suv i nežan.

Boja “50 vanilla” sa svojim žutim podtonom, činila kao dobar izbor za prikrivanje nepravilnosti za moj rozikasti ten. Lepo se razmazuje, ostavljajući jednaku nijasnu.

Još jedan važan utisak o ovom korektoru je da traje večno! Imam ga već pola godine, a kao da se nije potrošio ni mrvicu. Kad da sam ga sad kupila. Možda je to zbog toga što ne stavljam debeo sloj i što se ne šminkam tako često, ali je definitivno dobra investicija i nešto što vredi probati.

wp-image-1749153733jpg.jpeg
Kao i svi Alverde proizvodi, nosi Natrue žig sertifikovane prirodne kozmetike. Svi sastojci i boje su dobijeni isključivo iz biljaka i ne samo da će prikrirti nepravilnosti na koži, već će joj pružiti potrebnu negu.

 

Hvala što čitate!

1419196135441312291116

Advertisements

6 thoughts on “Alverde “Cream to powder” korektor

  1. Nisam nešto oduševljena Alverde korektorima koje sam probala, ali ovaj, bar sa slika :), deluje bolje od ovih što sam probala. Ne znam da li bih se, posle par razočaranja, odlučila da ga probam, ali nije na odmet čuti utiske! 🙂

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s