Alverde 3 u 1 gel za tuširanje

Red je da posvetimo malo pažnje i našim dragim muškarcima. Oni uglavnom ne vode toliko računa šta koriste od kozmetike – što bi moj dečko rekao: “Bitno da peni” 😀 Bila mi je presmešna ova izjava, ali upravo to me je inspirisalo mu kupim ovaj gel za tuširanje i evo kakvi su utisci.

_DSC2976.JPG

Prvi utisak je bilo olakšanje pri izboru flašica tokom tuširanja. Nije morao da posvećuje pažnju tome da li se hvata za šampon ili kupku, već je imao jedno pakovanje za sve svoje potrebe, jer je ovaj 3 u 1 gel pogodan za kosu, telo i lice.

_DSC2985.JPG

Bilo je nekoliko ovih gelova u ponudi, ali sam se ja odlučila za ovaj sa morskim mirisima, donosno morskim mineralima i ekstraktom algi i zaista miriše onako “morski” i sveže. Gel je pogodan za svakodnevno pranje kose, jer je ne isusšuje, već pruža potrebnu negu i kosi i koži. Kao i drugi Alverde proizvodi, nosi Natrue žig kao sertifikovana prirodna kozmetika bez veštačkih boja i mirisa i konzervanasa.

_DSC2995.JPG

Sledeći utisci su da lepo i bogato peni, kao i da ostavlja čistu kosu sa osećajem škripanja pod prstima. Ne slepljuje kosu, već omogućava lakše stilizovanje. Pakovanje od 200 ml mu je sigurno potrajalo mesec dana i može se kupiti u svim DM prodavnicama.

Hvala što čitate!

1419196135441312291116

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s