Blago licu mom

Prvo ću se izviniti svim čitaocima zbog pocepane etikete, znam da nije baš prikladno objavljivati slike proizvoda sa ovakvim tipom greške, ali pošto su ovo samo recenzije, nadam se da mi nećete zameriti 🙂 

Evo kako pakovanje zapravo izgleda

blago_licu_mast_main

Slika preuzeta sa sajta http://freshkagora.rs/ (pre nego što nastavimo sa recenzijom, posvetimo minut pažnje predivnoj muzici na njhovom sajtu 🙂 )

“Blago licu mom” je poznati melem domaće marke Freshka Gora, a ujedno i prvi njihov proizvod koji sam koristila. Naziv je i više nego adekvatan, lice će vam zaista biti zahvalno posle ovog melema! Sastojci su potpuno prirodni, nema veštačkih mirisa, boja i koje čega. Baza je med koji ima bezbroj koristi za kožu. Često pravim maske za lice sa medom, tako da nisam ni sumnjala da će ovaj melem biti pun pogodak.

krema.JPG

Još jedan utisak je da će ovaj balzam trajati večno! Tekstura je gusta i steže se na hladnom i kada zahvatite prstima, umereno se topi i postaje idealan za nanošenje na kožu. Bitno je ne preterivati sa količinom, malo je mnogo. Na toploti kože se nekako lepo razlije i rasporedi i s obzirom da se sporo upija, mala količina će dugo hidrirati kožu. Kada ga koža upije ostaje najnežnija ikada, a sva crvenila nestaju. U mom slučaju dovoljno je da je nanesem jednom dnevno, iako je pogodan i kao noćna krema. Koristim ga i kao balzam za usne tako što samo odvrnem pokopac i prosto poljubim sredinu melema i to je dovoljno da mi usne budu nežne i hidrirane. U ovo doba godine su mi jako ispucale i dugo sam tragala za preparatom koji mi neće dodatno isušiti usne, već omekšati i hidrirati.

_DSC2869.JPG

Od mirisa se najviše osećaju lavanda i ruzmarin, a prisutno je i eterično ulje narandže, što mu daje svežinu. Ostali sastojci su maslinovo i kokosovo ulje, pčelinji vosak, med, kakao buter, neven, hajdučka trava, šargarepa i ekstrakt ruzmarina. Dakle, predivno! Fantastičan spoj najdivnijih sastojaka koji zajedno čine ovaj melem tako predivnim i učinkovitim u nezi kože.

_dsc2871

Ovo je bilo ukratko o prvom proizvodu domaćeg proizvođača koji je njime definitivno zadobio moje poverenje. Više detalja i o ostalim proizvodima u negom drugom postu.

 

 

Hvala što čitate!

1419196135441312291116

Advertisements

One thought on “Blago licu mom

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s